Wij zijn 6Box Media

Wij zijn specialist in de productie en publicatie van online video voor B2B en B2C. Sinds 2008 produceren wij online videocontent voor de nationale en internationale markt. Dit doen wij voor zowel grote corporates zoals Red Bull, Vodafone en KPN als voor het MKB. Wij verzorgen hierbij, indien gewenst, het gehele productietraject van concept tot realisatie. Wij produceren elke gewenste vorm van videocontent zoals bedrijfsvideo, commercial, animatievideo, productvideo en live streaming van evenementen en congressen.

Het team van 6Box Media bestaat uit ervaren cameramensen, editors, projectmanagers en art directors. Met onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij onze partners content van de hoogste kwaliteit. Indien gewenst denken wij mee met de inhoudelijke invulling, publicatie en verspreiding van uw content. Naast de audiovisuele verzorging denken wij als 6Box Media graag creatief met u mee. Op deze manier kunnen wij u helpen met uw wens en weten wij als geen ander de wensen en behoeften te vertalen naar een visueel eindproduct.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Geen enkel probleem, u kunt ons ook bereiken via info@6boxmedia.nl of 030 22724058