Videoproductie Techniek & Bouw

Wilt u…

Meer cliënten aan u verbinden? 
Uw missie, visie of strategie duidelijk naar voren brengen? 
De veiligheid van uw medewerkers verhogen?  
Uw gerealiseerde en nieuwe projecten presenteren 

Als het antwoord op een van deze of andere communicatie uitdagingen ja is, dan is video hét medium. Met video kunt u in een kort tijdbestek tegelijkertijd informatie overbrengen, geloofwaardigheid creëren en een positieve emotie bij uw organisatie oproepen. Laat uw organisatie van haar beste kant zien met de mogelijkheden van 6Box Media.

Meer informatie

Wie wij zijn

Wij zijn een video bureau gespecialiseerd in video content voor bedrijven die actief zijn in de techniek en bouw sector. Zo produceerden wij in de afgelopen jaren onder andere videocontent voor partijen als Dura Vermeer, Bebouw, Van Wijnen, Systemair, Delta Lloyd, Sweco en  Livingstone. Wij ontwikkelden voor hen een diversiteit aan video content. Voor deze organisaties gingen we op basis van hun doelstellingen en uitdagingen aan de slag met de ontwikkeling van inspirerende en activerende video content. Zo brachten wij bijvoorbeeld voor Dura Vermeer Rail Infra een enorm project in beeld aan de hand van hun medewerkers. Waarbij elke medewerkers zijn eigen verhaal en kijk op dit project had.

Ook produceerden wij een veiligheidsfilm welke bezoekers van de werkplaats waarschuwt voor de gevaren van de werkplaats en welke voorzorgsmaatregelen er genomen moeten worden. Voor Delta Lloyd ontwikkelden wij een film die middels een combinatie van film en animatie een heel mooi beeld geeft van een toekomstig woninggebouw in het Amstelkwartier.  Voor Sweco brachten we diverse apps voor stedenbouw en planning visueel in beeld. Wat het project en de vraag ook is, wij zorgen voor een aanpak op maat zodat uw organisatie, product of dienst op de best mogelijke manier in beeld wordt gebracht. Ook al is het verhaal wat u wilt vertellen nog zo abstract of complex, wij zorgen dat deze tot de kern wordt teruggebracht en gevisualiseerd.

Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan een:

Organisatie film

Film is het bij uitstek het middel om uw organisatie in al haar facetten te tonen. Film leent zich er immers voor om niet alleen informatie maar ook een gevoel over te brengen. Geef uw organisatie een stem en gezicht door ons een mooi portret van uw organisatie te laten ontwikkelen. In deze film geven we uw doelgroep een goede impressie van uw dienstverlening en onderscheidende waardes. Zo weet uw toekomstige cliënt al voordat hij bij u binnenloopt wat hij kan verwachten.

Project of productieproces visualisatie

In de techniek en bouw sector zijn producten vaak complex of abstract. Met een 2D of 3D animatie van uw product of productieproces geeft u de doelgroep een veel duidelijker beeld hiervan. Ze krijgen een beeld van hoe uw product werkt of hoe een toekomstige realisatie eruit komt te zien. Middels een voice-over stem kunnen we bij deze animaties extra informatie over uw product of productieproces geven. Op deze manier informeert én inspireert u uw doelgroep.

Project film

In de techniek en bouw worden veel heel inspirerende en mooie projecten gerealiseerd. Maar vaak verdwijnt dit project in een hoekje van uw webpagina als referentie. Maar waarom neemt u uw doelgroep niet mee in datgene waar u zo trots op bent? Laat zien wat u gerealiseerd heeft en wat hier zo bijzonder aan is. Vertel hier zelf over of nog beter, laat uw tevreden opdrachtgever en eindklant hier over vertellen. Zo creëert u een krachtige testimonial die inspirerend werkt voor uw toekomstige opdrachtgevers.

Veiligheidsfilm

In de techniek en bouw sector zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. De gevolgen kunnen echter groot zijn en tot flinke financiele gevolgen leiden. Met een veiligheidsfilm kunt u de kans op een ongeluk reduceren. In deze film waarschuwen we uw personeel en eventuele bezoekers voor de gevaren op de werkplek. We geven aan waar ze alert op moeten zijn en welke voorzorgsmaatregelen er eventueel getroffen moeten worden. Laat uw personeel of bezoekers deze film zien voor het betreden van de werkplek om ze extra alert te maken op de gevaren die ze potentieel lopen.

Cases

Product animatie EasySecure

Dura Vermeer – Duurzame Keet (teaser trailer)

LUCY IMS – Co-Console solution

Aerzen Rental – Project film (UK)

Delta Lloyd Amstelkwartier

Dura Vermeer ‘De Spoorwerkers’- Video 1

Dura vermeer Haarlem project

Dura Vermeer | Trailer Haarlem 22-12-16

Geoweb slimme kaart

Sweco GeoWeb promo

Bebouw My Own Home werkwijze

Systemair corporate

Systemair Corporate film

Dura Vermeer ‘De Spoorwerkers’ – Video 4

Livingstone corporate

Livingstone Corporate film

Zien handelen leren Dura Vermeer

Dura Vermeer Zien, handelen, leren

My Own home configurator

Bebouw My Own Home Configurator

Dura Vermeer veiligheidsfilm

Dura Vermeer Project A6

Dura Vermeer veiligheidsfilm Almere A6

Dura Vermeer ‘De Spoorwerkers’ – Video 3

Dure Vermeer - De spoorwerkers video 2

Dura Vermeer ‘De Spoorwerkers’ – Video 2

Livingstone - Welkom thuis

Livingstone Testimonial

Conpipe product video 2

Conpipe 3D visualisatie Video dienst

Conpipe 3D visualisatie

Woerdens Techniek Talent (event)

Woerdens Techniek Talent (event)

Hoe werken wij?

Bij 6Box Media nemen we graag u zoveel mogelijk werk uit handen. U laat ons weten wat uw uitdagingen zijn en wij bedenken hoe en op welke manier wij u hierbij kunnen helpen. In een persoonlijk voorgesprek inventariseren we uw wensen, kwaliteiten en doelstellingen. Op basis hiervan ontwikkelen wij een creatief concept en script op maat. Hierbij kijken wij ook altijd heel goed of er op basis van het geregistreerde materiaal diverse vormen van video content ontwikkeld kan worden. Waarmee ook direct aan verschillende doelstellingen voldaan kan worden. In het video script krijgt u een volledig beeld van hoe de video eruit komt te zien. Hier kunt u vervolgens uw feedback op geven waarna we de video gaan produceren. De video ontvangt u gemiddeld al 10 werkdagen na opname. U heeft vervolgens de kans om eventuele wijzigingen door te geven op deze eerste versie. Hierna leveren wij u  zowel een definitieve versie als online viewing en download link.

U kunt deze vervolgens verspreiden naar uw achterban via email, website en social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Gedurende het hele proces staan we u bij en zorgen dat het maken van een video u zelf zo min mogelijk extra werk oplevert. Ook voor advies ent tips en tricks kunt u altijd bij ons terecht.

Wij werken voor

delta-lloyd logo
van Wijnen meer dan bouwen - 6box media
Systemair
Dure vermeer - 6 Box Media

Make your choice…

Pakket ‘Redactie’

v.a. € 2.750

Inhoudelijke producties
1 productiedag
Standaard cameraset
Redactionele aanpak en script
Voice-over
Interview
Testimonial films

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Redactie’ pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Creatief’

v.a. € 3.950

Creatief concept
Art directie
2 productiedagen
Uitgebreide cameraset
Motion Graphic pakket
Script
Regie op locatie
Art directie
Kleur correctie
Uitgebreide audio

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Creatief‘ pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Animatie’

v.a. €3.500

Voorgesprek
Creatieve brainstorm
Creatief concept en script
Storyboard -Kosteloze revisie op concept
Script en storyboard
Minimaal 2 productiedagen
Voice-over (naar keuze)
Rechtenvrije muziek

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Animatie’ pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Cinema’

v.a € 7.500

Creatief concept
Art directie
Meerdere productiedagen
Uitgebreide cameraset
Motion Graphic pakket
Logo, titel, teksten
Script
Art directie
Visagie
Greenscreen
Animaties op maat
Audio mix

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Cinema’ pakket?

Bekijk voorbeelden

Contact