6Box Media

It makes sense

Videoproductie Zorg & Welzijn

Wilt u…

Meer cliënten aan u verbinden?
Uw missie, visie of strategie duidelijk naar voren brengen?
Uw dienstverlening en onderscheidende waardes tonen?
Laten zien waar u voor staat?
Nieuw personeel werven?

Als het antwoord op een van deze of andere communicatie uitdagingen ja is, dan is video hét medium. Met video kunt u in een kort tijdbestek tegelijkertijd informatie overbrengen, geloofwaardigheid creëren en een positieve emotie bij uw zorg of welzijn organisatie oproepen. Laat uw organisatie van haar beste kant zien met de mogelijkheden van 6Box Media.

Meer informatie

Wie wij zijn

Wij zijn een video bureau gespecialiseerd in video content voor zorg en welzijn instellingen. Zo produceerden wij in de afgelopen jaren onder andere videocontent voor partijen als het Diabetes Fonds, Mee Nederland, Janssen Farmaceutica en diverse zorginstellingen. Wij ontwikkelde voor hen een diversiteit aan video content. Waarbij altijd de menselijke maat centraal stond. Voor deze organisaties gingen we op basis van hun doelstellingen en uitdagingen aan de slag met de ontwikkeling van inspirerende en activerende video content.

Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld voor Sherpa een indrukwekkende mini-docu over het prachtige werk wat daar wordt verricht. Voor zorginstellingen Omring en De Zorgcirkel produceerden wij een film die hun samenwerking op het gebied van de GRZ mooi in beeld bracht. Voor Mee Nederland maakten wij diverse portretten van hun cliënten en vertelden wij hun ontroerende en soms heftige verhalen. Wij laten graag de mens achter uw bedrijfsnaam zien. Of het nou om uw personeel of cliënten gaat, wij stellen de mens voorop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Organisatie film

Film is het bij uitstek het middel om uw organisatie in al haar facetten te tonen. Film leent zich er immers voor om niet alleen informatie maar ook een gevoel over te brengen. Geef uw organisatie een stem en gezicht door ons een mooi portret van uw organisatie te laten ontwikkelen. In deze film geven we uw doelgroep een goede impressie van uw dienstverlening en onderscheidende waardes. Zo weet uw toekomstige cliënt al voordat hij bij u binnenloopt wat hij kan verwachten.

  Missie & Visie film

Uw visie op de zorg en uw missie voor de korte en langere termijn is van belang voor uw achterban en doelgroep. Waar staat u voor? Wat is de drijvende kracht achter uw organisatie? Welke doelstellingen stelt u zich voor de komende jaren? En hoe gaat u deze realiseren? De missie en visiefilm geeft een antwoord op al deze vragen. Het geeft een uniek inzicht in het DNA van uw organisatie en laat zien hoe u heel bewust en met passie bezig bent met uw organisatie en daarmee het welzijn van uw cliënten.

  Promotievideo

Uw zorg of welzijn organisatie heeft veel te bieden aan uw doelgroep. Alleen de doelgroep heeft veel keuze. Hoe springt u er tussen uit en laat u de keuze op u vallen? Een promovideo kan daar bij uitstek bij helpen. Wij maken de promotievideo dusdanig dat al uw sterke en onderscheidende waardes op een informatieve, wervende, en enthousiasmerende manier naar voren komen. U verspreid de video vervolgens via de voor u beschikbare kanalen zoals uw website, LinkedIN en Twittter en geeft uw school of onderwijsinstelling die het verdiend.

  Recruitmentvideo

Heeft u last van een personeelstekort en moeite om de juiste kandidaten te vinden? Denk eens na over een recruitmentvideo. Laat zien en vertel waarom werken bij uw organisatie aantrekkelijk en leuk is. Geef een idee van de sfeer, de waardes, de mogelijkheden en overtuig werkzoekenden om op uw vacature te solliciteren.

Cases

PT Room – Testimonial

Van rosmalen kliniek

Van Rosmalen Kliniek – Moodfilm

PT Room – Coach portret

Mee west brabant

MEE West-Brabant – Asperger

Van wijnen

Van Wijnen Care Concept

Jansen world congress

Janssen – World Congress of Dermatology – Vancouver

Diabetes fonds

Diabetes Fonds – Activatie film

PT Room

PT Room

Omring zorgcirkel

De GRZ over 30 jaar – Een film van Omring en De Zorgcirkel

Omring zorgcirkel

Omring & De Zorgcirkel – Samen een specialisme ontwikkelen

De zorgcirkel

De zorgcirkel – Korte versie

Van rosmalen kliniek

Van Rosmalen Kliniek – Behandelfilm Marleen

Sherpa

Corporate film

Hoe werken wij?

Bij 6Box Media nemen we graag u zoveel mogelijk werk uit handen. U laat ons weten wat uw uitdagingen zijn en wij bedenken hoe en op welke manier wij u hierbij kunnen helpen. In een persoonlijk voorgesprek inventariseren we uw wensen, kwaliteiten en doelstellingen. Op basis hiervan ontwikkelen wij een creatief concept en script op maat. Hierbij kijken wij ook altijd heel goed of er op basis van het geregistreerde materiaal diverse vormen van video content ontwikkeld kan worden. Waarmee ook direct aan verschillende doelstellingen voldaan kan worden. In het video script krijgt u een volledig beeld van hoe de video eruit komt te zien. Hier kunt u vervolgens uw feedback op geven waarna we de video gaan produceren. De video ontvangt u al binnen 10 werkdagen na opname. U heeft vervolgens de kans om eventuele wijzigingen door te geven op deze eerste versie. Hierna leveren wij u  zowel een definitieve versie als online viewing en download link.

U kunt deze vervolgens verspreiden naar uw achterban via email, website en social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Gedurende het hele proces staan we u bij en zorgen dat het maken van een video u zelf zo min mogelijk extra werk oplevert. Ook voor advies ent tips en tricks kunt u altijd bij ons terecht.

Wij werken voor

Videoproductie zorg en welzijn - Sherpa logo
Videoproductie zorg en welzijn - Janssen logo
Videoproductie zorg en welzijn - MEE logo
Video productie - Omring logo
Videoproductie zorg en welzijn - Diabetes fonds logo
Videoproductie zorg en welzijn - De zorgcirkel logo

Make your choice…

Pakket ‘Redactie’

v.a. € 2.750

Inhoudelijke producties
1 productiedag
Standaard cameraset
Redactionele aanpak en script
Voice-over
Interview
Testimonial films

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Redactie pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Creatief’

v.a. € 3.950

Creatief concept
Art directie
2 productiedagen
Uitgebreide cameraset
Motion Graphic pakket
Script
Regie op locatie
Art directie
Kleur correctie
Uitgebreide audio

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Creatief‘ pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Animatie’

v.a. €3.500

Voorgesprek
Creatieve brainstorm
Creatief concept en script
Storyboard -Kosteloze revisie op concept
Script en storyboard
Minimaal 2 productiedagen
Voice-over (naar keuze)
Rechtenvrije muziek

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Animatie pakket’ ?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Cinema’

v.a € 7.500

Creatief concept
Art directie
Meerdere productiedagen
Uitgebreide cameraset
Motion Graphic pakket
Logo, titel, teksten
Script
Art directie
Visagie
Greenscreen
Animaties op maat
Audio mix

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Cinema’ pakket?

Bekijk voorbeelden

Contact