Eventvideo’s

Wilt u…

Aanwezigheid op een evenement optimaal benutten?
Meer bezoekers naar uw congres, evenement of beurs?
Het evenement ook online laten beleven?
Afwezigen informeren en inspireren?

De eventvideo zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Een eventvideo gaat verder dan uitsluitend een video waarin de sfeer van uw evenement wordt getoond. Met onze event registratie mogelijkheden kunt u video zowel inzetten voor uw communicatie, marketing als sales. Door gebruik te maken van video haalt u het optimale resultaat uit uw evenement.

Meer informatie

Wie wij zijn

6Box Media is gespecialiseerd in het ontwikkelen van event video’s voor B2B en B2C. Dit doen wij voor bedrijven in elk segment en van elke grootte. Wij zien het als een uitdaging en kans om de mogelijkheden van uw evenement middels video optimaal voor u te benutten. In de afgelopen jaren produceerden wij video’s op diverse evenementen voor zowel grote corporates als Red Bull, KPN, Vodafone en Monsterboard als voor het MKB en diverse bedrijven in de publieke sector.

Voor al deze bedrijven ontwikkelde wij een plan van aanpak, concept en script die ervoor zorgde dat het evenement en/of de onderdelen van het evenement optimaal werden benut. Wij zorgen ervoor dat uw evenement de aandacht krijgt die het verdiend.

Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan een:

Event promo video

Bij een event video denkt u wellicht direct aan de meest voorkomende vorm van event video: de after-movie. Natuurlijk is dit een doeltreffende productievorm. Maar er zijn meer mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een event promo? Waarbij u uw doelgroep een goed beeld geeft van wat ze van het evenement mogen verwachten. Hoe is het evenement ingedeeld of er specifieke optredens of lezingen die de aandacht verdienen? Wij zorgen met de event promo video ervoor dat uw doelgroep wordt gemotiveerd om uw evenement te bezoeken. Dit kan zowel in video, denk bijbijvoorbeeld aan een korte oproep van een bekende spreker, als in animatie.

Event expertise video’s

Tijdens uw evenement zijn er wellicht diverse interessante gasten of sprekers aanwezig. Maak gebruik van de gelegenheid dat er vele personen met veel gecombineerde kennis tegelijk op één plek aanwezig zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons een mobiele studio setting in te laten richten waar gedurende het evenement interviews met diverse aanwezigen afgenomen kunnen worden. Zo ontwikkelde wij bijvoorbeeld in het verleden voor ING 40 1-op-1 tafelinterviews met aanwezige prominenten op de Week van de Ondernemer. Waardevolle content die normaal buiten bereik zou blijven of
enorm kostbaar zou zijn. Voor de overtreffende trap kan je deze interviews ook nog eens live online uitzenden om ook de afwezigen direct te kunnen inspireren.

Ronde tafel sessies

Wilt u nog een stap verder gaan in het uitdragen van de expert functie? Denk dan eens na over een heuse RTL Late Night achtige setting op uw evenement. Wij richten met onze mobiele studio een locatie in geschikt voor een tafelgesprek, discussie of talkshow. Laat diverse gasten met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die aansluiten bij het thema van uw evenement. En zend dit des gewenst ook nog eens live uit.

Presentaties en lezingen

Op evenementen, congressen en beurzen worden vaak inspirerende presentaties en lezingen gegeven. U wilt deze kennis wellicht ook wel delen met de rest van de wereld. Het zij live, of na afloop on-demand. Wij registreren de lezingen graag in zijn geheel voor u. Waarbij we deze ook nog kunnen combineren met bijvoorbeeld powerpoint en keynote presentaties.

Aftermovie

Zorg dat u ook na uw evenement nog waardevol contact kan blijven houden met uw doelgroep. Met een aftermovie zorgt u ervoor dat uw evenement niet ten einde komt zodra de deuren sluiten. Met de aftermovie kunt u de bezoekers nog eens met plezier terug laten kijken op de mooie en/of inspirerende dag die ze hebben gehad. Terwijl je bezoekers kan laten zien wat ze gemist hebben en waarom ze volgend jaar er toch zeker weer bij moeten zijn. Bovendien kan de aftermovie ook als basis dienen voor je volgende evenement.

Cases

10-14 Onderwijs

Fruition – Medewerkers event

Hugh Rotterdam – Eventfilm Hugh Brunch

Vodafone firestarters

Vodafone Firestarters

Red Bull Bedroom

Red Bull Bedroom Jam Live Broadcast

Schoolinfo-schoolleiders van de toekomst

Schoolinfo: Schoolleiders van de toekomst

Start up cinema Rabobank

Rabobank Start-up Cinema Promo

Logicalis bedrijfsuitje

Mysteryland promo

Mysteryland promo

Monsterboard mudmasters

Monsterboard Mud Masters

BRAUN Strijkworkshop

Braun Strijken Event

Jansen world congress

Jansen Pharmaceutics WDC

Red Bull

Event films

Hoe werken wij?

Bij 6Box Media nemen we graag u zoveel mogelijk werk uit handen. U laat ons weten wat uw evenement is, wat het programma is, welke wensen u heeft en welke uitdagingen en kansen u ziet. Wij zorgen op basis hiervan voor een (creatief) concept en script op maat om deze op de beste manier onder de aandacht te brengen. In het script krijgt u een volledig beeld van hoe de video eruit komt te zien. Hier kunt u vervolgens uw feedback op geven waarna we vervolgens de video gaan produceren.

De video ontvangt u vervolgens bij een filmopname al na 10 werkdagen na opname. U heeft vervolgens de kans om eventuele wijzigingen door te geven op deze eerste versie. Waarna wij u een definitieve versie als zowel een online viewing link als downloadlink aanleveren. U kunt deze vervolgens verspreiden naar uw achterban via email, website en social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter.

Gedurende het hele proces staan we u bij en zorgen dat het maken van een video u zelf zo min mogelijk extra werk oplevert. Ook voor advies ent tips en tricks kunt u altijd bij ons terecht.

Wij werken voor

Video productie onderwijs - VO Raad logo
ing-logo
Video productie onderwijs - Alliantie Voortgezet onderwijs logo
Grontmij-logo
Video productie onderwijs - PO Raad logo
monster-board-logo
Video productie - Omring logo
red-bull-logo
vodafone logo
Hero-logo
Video productie onderwijs - School info logo
KPN-logo

Make your choice…

Pakket ‘Redactie’

v.a. € 2.750

Inhoudelijke producties
1 productiedag
Standaard cameraset
Redactionele aanpak en script
Voice-over
Interview
Testimonial films

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Redactie’ pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Creatief’

v.a. € 3.950

Creatief concept
Art directie
2 productiedagen
Uitgebreide cameraset
Motion Graphic pakket
Script
Regie op locatie
Art directie
Kleur correctie
Uitgebreide audio

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Creatief‘ pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Animatie’

€3.500

Voorgesprek
Creatieve brainstorm
Creatief concept en script
Storyboard -Kosteloze revisie op concept
Script en storyboard
Minimaal 2 productiedagen
Voice-over (naar keuze)
Rechtenvrije muziek

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Animatie’ pakket?

Bekijk voorbeelden

Pakket ‘Cinema’

v.a € 7.500

Creatief concept
Art directie
Meerdere productiedagen
Uitgebreide cameraset
Motion Graphic pakket
Logo, titel, teksten
Script
Art directie
Visagie
Greenscreen
Animaties op maat
Audio mix

Meer informatie

Benieuwd naar welke projecten wij al hebben gedraaid binnen het ‘Cinema’ pakket?

Bekijk voorbeelden

Contact